webbsidor - flash - billiga webbsidor - webbshoppar- webshop - flash webdesign - billiga webshoppar - webbdesign - webdesign - flash webshop - webshop design- webbdesign
webbdesign webdesignwebbdesign webdesignwebbhotellwebbdesign webdesignwebbdesign webdesign
webbdesign webdesignwebbdesign webdesignwebbdesign webdesign
snygga hemsidor webbsidor
snygga hemsidor webbsidor


Grekiska familje företaget Dominoes som äger restauranger och hyr ut rum i Corfu gav oss i uppdrag att ta fram en snygg och modern hemsida med databas driven uthyrning av hotellrum mm. lösningen blev ett platina paket med kraftfulla PHP och Mysql databaser som håller reda på vilka objekt som hyrts ut och vilka som finns lediga mm. Dominoes kan sedan själv lägga till och ta bort objekt genom ett användarvänligt online gränssnitt.
www.corfudominoes.com

snygga hemsidor webbsidor


Nordisk företags info anlitade oss för att ta fram en sida med mycket grafik, texter, flash animeringar och diverse java script. Lösningen blev ett Guld paket i HTML, CSS, Flash och java innehållande mycket undersidor och bilder mm.
www.nordiskforetagsinfo.comsnygga hemsidor webbsidor


Shopcenter.se är klar och vi arbetar med att sökmotor optimera shopcenters ca 40 kategori sidor. Målet är att hamna bland de högsta med alla dessa sidor på diverse sökmotorer. Shopcenter.se listar Sveriges alla webbshoppar som följer de regler som krävs för att en transaktion ska ske säkert.
www.shopcenter.se
snygga hemsidor webbsidor
snygga hemsidor webbsidor


Aerobox valde oss för att ta fram en funktionell och snygg hemsida som erbjuder forum , kalender och mycket mer. Hemsidan är designad av Maria en av våra frilansare.
www.aerobox.nusnygga hemsidor webbsidor


Engelska Surfwear designers Var i behov av ytterligare en webbshopp med en snygg layout. Lösningen blev ett platina paket helt i PHP och Mysql databas hantering.
shoppen innehåller en kund area där kunden själv kan lägga till, tabort, ångra eller se över sina beställningar, Shoppen har även kreditkorts betalningar och diverse andra betalmetoder så som 2checkout och paypal. Shoppen administreras enkelt online av kunden själv som har fullkontroll över shoppens alla funktioner så som statistik, lager kontroll, insättning/borttagning av produkter, special erbjudanden, nyhetsbrev plus mycket mer.
Surf shop
www.surfweardesigners.com
snygga hemsidor webbsidor


Svenskwebbhotell.se Ett av våra större projek,t som erbjuda fullt av funktioner så som diverse kontrollpaneler, möjlighet att skapa egna databaser och e-mail konton mm. Målet är att erbjuda bland de lägsta priserna på webbhotell i Sverige.
Billigt webbhotell
snygga hemsidor webbsidor
snygga hemsidor webbsidor


CK network AB anlitade oss för att ta fram en stilren och ljus hemsida utan några flash animeringar och liknande.
Lösningen blev en silver pakets sida helt i HTML och CSS
www.cknetwork.sesnygga hemsidor webbsidor


Engelska ST hubert anlitade oss för att ta fram en hemsida för deras import och export av delikatesser över hela världen.
Lösningen blev ett Guld paket i HTML och CSS innehållande mycket undersidor och bilder.
www.st-hubert-foods.comsnygga hemsidor webbsidor


Engelska Surfthemambo anlitade oss för att tillverka deras första webbshopp.
Lösningen blev en komplicerad shopp enbart i HTML.
Shoppen har även kreditkorts betalningar och diverse andra betalmetoder så som 2checkout och paypal. Shoppen administreras enkelt online av kunden själv som har fullkontroll över shoppens alla funktioner så som statistik, lager kontroll, insättning/borttagning av produkter, special erbjudanden, nyhetsbrev plus mycket mer.
Shoppen är kraftigt sökmotor optimerad och ligger på första sidan i yahoo ,msn ochh altavista m.m bland 2.250.000 konkurrenter och har gjort det i sedan den byggdes 2003

www.surfthemambo.com
snygga hemsidor webbsidor
snygga hemsidor webbsidor


Engelsk/Grekiska resebyrån Meandertrave
l gav oss i uppdrag att ta fram en snygg och modern hemsida med databas driven uthyrning av hotellrum och excursions mm. lösningen blev ett platina paket med kraftfulla PHP och Mysql databaser som håller reda på vilka objekt som hyrts ut och vilka som finns lediga mm. Meandertravel kan sedan själv lägga till och tabort objekt genom ett användarvänligt online gränssnitt. www.meandercorfutravel.com
snygga hemsidor webbsidor


StarDating anlitade oss för att ta fram en sida som hanterar medlemskap ,databaser och anvacerad chat system. vi har också optimerat sidan för msn.se
www.stardating.se
snygga hemsidor webbsidor


ST HUBERT Som valt oss igen för deras projekt. vi redesignade deas webbsida helt med ett advancerad e-post formulär som används för beställning av deras varor. dom valde e-post formulär istället för databas för att hålla priset nere.

www.st-hubert-foods.co.uk
Start | Kontakt | Links | LÄNKBYTE | PARTNERS


Copyright ® 2006 Swedish Web Developers
Google